Inhaken

In januari dit jaar ben ik gevraagd deel te nemen aan het project Stof, Wol en Opera van St. De Noorderparkkamer, een cultureel en kunstzinnig bolwerk in Amsterdam Noord.
Mijn doel is om samen met bewoners uit dit stadsdeel het interieur van de Noorderparkkamer al handwerkend op te fleuren. Hiervoor werk ik samen met Mira ter Braak, vrijwilligers van het Dag Activiteiten Centrum van Cordaan en de dames van de Stoffenkamer.
We haken en breien poefen en kussens. Maar ook steken we oude meubels op bijzondere wijze in een nieuw jasje. Allemaal met Zpaghetti!
Kringloopbedrijf de Locatie, Hoooked en creatieve winkel Handmade Heaven ondersteunen ons.
Op deze blog volg je het wel en wee van mjin deel van het project. Veel plezier!

Babette van Harsselaar


donderdag 10 maart 2011

Handmade HeavenIk loop in januari dit jaar voor het eerst de winkel Handmade Heaven binnen en het voelt alsof ik in een enorme snoepwinkel sta. Overal kleurige stofjes, de meest waanzinnig grote bollen wol en een verse pot thee op tafel. Maar ook kralen, verf en allerlei andere dingen die je als maak-het-zelver het water in de mond doen lopen. Als je inspiratie daar niet van gaat borrelen weet ik het ook niet meer. 


Eigenaresse Twirre trekt direct enthousiast de mooiste kleuren Zpaghetti uit het rek. Waterblauw, zandgeel en muisgrijs. Of toch een mooie mosterd erbij? Na een uurtje hebben we al een eerste serie kleuren uitgezocht en is de deal zo goed als rond. Twirre en haar winkel willen me graag sponsoren. Zonder Twirre en Handmade Heaven kan mijn onderdeel van het project lang zo mooi niet worden. 


De eerste kleurenserie

Handmade Heaven, winkel voor creatieve materialen, vind je aan het Kastanjeplein in Amsterdam Oost. Al nieuwsgierig? www.handmade-heaven.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten